Zo kies je de juiste waterfles

Relatiegeschenken komen in veel verschillende producten. Je wilt graag iets geven dat ook daadwerkelijk veel gebruikt wordt. Anders is het natuurlijk ook een beetje zonde. We hebben genoeg producten in ons assortiment die je er dagelijks bij kunt pakken. Als je even denkt aan de verschillende activiteiten die elk mens elke dag doet kom je al snel op het volgende uit: eten, drinken en slapen. Hoe verschillend ieders leven er ook uit kan zien, die drie genoemde activiteiten ondernemen we allemaal, elke dag.

Een cadeau vinden dat daar op aansluit is slim, je weet dan dat het goed gebruikt zal worden. Een waterfles is daarom een perfect relatiegeschenk. Elk mens hoort per dag 2 liter water te drinken. Soms kan dat er nog bij inschieten, vooral als je het druk hebt op werk. Een waterfles cadeau geven is daarom hét perfecte cadeau. Zo geef je niet alleen een heel leuk en bruikbaar cadeau, maar help je ook om de dagelijkse water inname te stimuleren en bevorderen.

Handig om erbij te vermelden dat je elke waterfles kunt laten bedrukken. Een waterfles bedrukken maakt het geven van de waterfles net wat specialer. Het wordt op deze manier echt een persoonlijk cadeau.

Wij hebben veel verschillende waterflessen in ons assortiment. Hoe kies je de juiste uit? Wij zullen wat tips geven waar je op moet letten.

1. De uitstraling van de waterfles

Ga je voor een kleurrijke fles of wil je juist een subtieler ontwerp. Wil je dat er al een print op de waterfles zit of wil je juist een egaal ontwerp? Er zijn waterflessen beschikbaar in verschillende kleuren. De kleuren geven een speels effect. Van rood, roze, groen, geel tot blauw. Ook hebben we waterflessen in het assortiment die een wat chiquere en minimalistische uitstraling hebben. Denk hierbij aan transparante flessen, flessen met een zwart design of flessen met een marmer design.

2. De inhoud van de waterfles

De hoeveelheid milliliter is belangrijk. Geef je een waterfles cadeau die makkelijk is om mee te nemen tijdens het pendelen van en naar werk of geef je een waterfles cadeau die men op kantoor kan gebruiken. De waterflessen zijn al beschikbaar vanaf 125 ml.

3. Het design van de waterfles

De meeste waterflessen kennen wij als flessen in cilindervormen. Leuk, maar niet altijd even handig. Wat nu helemaal trendy is, zijn de plattere waterflessen. Deze nemen minder ruimte in en zijn daarom handiger om mee te nemen. Wij bieden de rechthoekige waterfles in groen en rood aan. Deze is al beschikbaar met een inhoud van 125 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *