Wij houden van .. koffie!

 

Bonen-koffiemachine’s leveren uiteraard de allerbeste, professionele koffie op, toch valt of staat de smaak van de koffie met de keuze van de koffieboon. Dankzij de hype zijn er vele soorten koffiebonen verkrijgbaar tegenwoordig en wordt het eindeloos uitproberen, net zolang je de juiste (en meest economische) koffieboon gevonden hebt. Onze aanrader? Rioba koffiebonen. Betaalbaar en zeer smakelijk!

Bonen-Koffiemachines!

Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan bonen-koffiemachine’s; vanaf ca. € 250 zijn zij al verkrijgbaar: let wel altijd even op wat de consumentenbond zegt en lees reviews na voorafgaande aan de aankoop. Reviews zijn nl. goud waard op dit gebied, om een goed beeld te krijgen van een bepaald merk/ of type. Sommige apparaten zijn nu eenmaal storingsgevoelig, of hebben regelmatig nieuwe onderdelen nodig, waardoor de kostprijs blijft stijgen.

Dolce Gusto en Nespresso

Koffiecups-koffiemachines (Nespresso, Dolce Gusto) zijn een mooi alternatief voor de duurdere bonen-koffiemachine’s. Wie er thuis een in gebruik heeft kan dit beslist beamen; Nespresso biedt evenals de Krups krachtige koffie. Ook zijn er tegenwoordig vele aanbieders die cups verkopen, waardoor de keuze enorm is toegenomen. Let op met huismerken van supermarkten; de smaakbeleving en kracht van de koffie vallen vaak erg tegen (AH daargelaten).

De Dolce Gusto heeft nog meer extra’s: hier bestaat de mogelijk ook nog eens om melk op te schuimen (en dat vanuit in de winkel verkrijgbare cups!)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *