Wat is leuk om te doen tijdens het borrelen

Bijna iedereen houdt er wel van om gezellig te borrelen met vrienden, familie of met je partner. Met lekker weer ga je lekker de tuin in, maar met minder warm weer kun je het juist ook binnen heel gezellig maken. Lees deze blog verder als je benieuwd bent naar manieren om je borrel nog gezelliger en leuker te maken!

#1: Spelletjes

Spelletjes! Een altijd terugkerend fenomeen wat eigenlijk elke borrel gezelliger maakt! Er zijn zoveel verschillende spelletjes die je kan spelen, en je hebt voor elk gezelschap wel iets geschikts, of je nu met zijn tweeën of met zijn tienen bent. Je kan gaan voor een kaartspelletje, een bordspelletje of een spelletje op je telefoon. Spelletjes op je telefoon zijn vaak gratis, en kaartspelletjes zijn goedkoop. Een leuk bordspel daarentegen kost vaak iets meer geld, maar kan ook heel erg leuk zijn. Je kan ook zelf spelletjes bedenken zonder telefoon, kaarten of bord.

#2: Een proeverij

Je kan natuurlijk gewoon een normaal pilsje opentrekken, maar het is wellicht veel leuker om een borrel te organiseren waarbij je lekker verschillende drankjes proeft. Je kan kiezen voor een bier- of wijnproeverij, of gooi het over een hele andere boeg en ga voor verschillende cocktails. Serveer hier lekkere hapjes bij en je borrel is helemaal compleet.

#3: Een waterpijp

Hou je ervan om iets te roken bij de borrel, maar wil je geen sigaretten roken? Dan kun je kiezen om een waterpijp neer te zetten bij je borrel. Je kan nicotinevrije blokjes aan de shisha toevoegen, waardoor je enkel waterstof inhaleert met aroma’s. Het is gezellig om met zijn allen om een waterpijp te zitten en goede gesprekken te voeren, en bovendien is het lekker om verschillende smaakjes waterpijp uit te proberen met je vrienden.

#4: Maak zelf een quiz

Het is ook super leuk om met je vriendengroep zelf een quiz te maken over jullie zelf. Dit zorgt gegarandeerd voor een avondje lachen als jullie leuke vragen over elkaar bedenken. Je kan de quiz aanvullen met leuke spelletjes tussendoor en een leuke presentatie. Zorg dat er voor de winnaar van de quiz een leuke prijs klaar staat en je hebt de leukste avondinvulling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *