Topwijnen van Stoute Karel, het restaurant in Gorinchem

Iedereen houdt wel van een wijntje op zijn tijd. Ook in het Zuid Hollandse Gorinchem zijn er genoeg kenners en genieters van wijnen. En dat is op zichzelf helemaal niet gek. Gorinchem heeft gek genoeg een rijke geschiedenis met wijn. Rondom 1437 had Gorinchem, vlak bij de Parochie, ook een vlees –en wijnkelder om al dat lekkers goed op te bergen. Het lijkt vanuit deze overlevering dat in Gorinchem zowel goede biertjes worden geschonken als goede wijnen.

We duiken niet diep de geschiedenis is, maar we willen dit keer eens exceptionele restaurants uitlichten in de wat minder bekende grote steden. U raadt het al Gorinchem is aan de beurt. Een restaurant in Gorinchem dat met kop en schouders boven alle andere restaurants uitsteekt is Stoute Karel. De wijnen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en de sommelier weet dit en geniet er dus ook echt van de wijnen aan te prijzen en uit te schenken en zo hoort het.

Bij een goede wijn, hoort goed eten. Eten in Gorinchem doe je dan ook bij Stoute Karel. De keuken bereidt werkelijk fenomenale gerechten die conform het “shared dining” concept genuttigd kunnen worden. De gerechten zijn zo lekker dat wij helemaal niet willen delen. De producten die Stoute Karel gebruikt zijn kakelvers, bio-vriendelijk en met een open keuken worden ze voor je neus bereidt.

Topwijnen vindt je dus in Gorinchem bij Bar & Keuken Stoute karel. Dus borrelen na je werk? Ga naar het restaurant in Gorinchem gelegen aan de Buiten de Waterpoort. En, op de koop toe, ga je vervolgens heerlijk uit eten in hetzelfde restaurant.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *