Tips voor een gezellige borrel met vrienden of collega’s

 

Hoeveel plezier je ook in je werk hebt, vrijwel allemaal tellen we iedere dag af naar het weekend. Zodra de laatste klus is afgerond, de telefoon neergelegd kan worden en laptops dichtgeslagen zijn kan het borrelen beginnen. Vaak doen we dit op de werkvloer. De drankjes uit de koelkast meester maken en met een klein slokje op naar huis om verder te genieten van wat het weekend te bieden heeft. Week in week uit hetzelfde verhaal, wel een beetje standaard. Daarom hier wat tips om eens wat anders met jouw collega’s af te spreken op vrijdagmiddag.

Borrelen op de grachten

Ben je de kantooromgeving zat en wil je ook wel eens wat in de buitenlucht doen? Dan is een bedrijfsborrel op een boot wellicht een uitstekend alternatief. Lekker gezellig wat drinken met je collega’s terwijl je rondvaart door de Amsterdamse grachten. Een aanrader met het mooie weer, je komt altijd wel iets leuks tegen. Ook kun je er een uitje van maken door naderhand ergens een hapje te gaan eten. Of eerder starten met een leuke wandeling door de stad.

Kookworkshops

Het is de laatste jaren steeds populairder aan het worden: koken. Je hoeft de televisie maar aan te zetten en er is wel een kookprogramma bezig. Iedereen probeert wel eens wat leuks uit in de keuken en wil geen flater meer slaan als er vrienden of kennissen op bezoek komen om te eten. Daarom is het misschien een goed idee om eens samen met collega’s of vrienden deel te nemen aan een kookworkshop. Gezellig koken, eten en drinken in een andere omgeving, het is garantie voor een leuke middag of avond. En in allerlei thema’s te boeken, of je nu van mediterraans eten houdt of bijvoorbeeld Surinaams. Er is altijd wel een leuke workshop voor te vinden.

 

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.