Teksten op je mok? Dat kan!

Het scheppingsverhaal uit de bijbel leert ons dat woorden kracht hebben. Het is met enkele simpele zinnen geweest dat de aarde zoals we dat nu kennen gerealiseerd werd. Hetzelfde principe kun je elke ochtend wanneer je een mok koffie, thee of chocomelk drinkt toepassen op het verdere verloop van je dag. Dat doe je eenvoudig door voor een mok met een tekst te kiezen.

In dit artikel geven we je daartoe enkele leuke opties

Inspirerende teksten op je mok

Quotes van bekende figuren doen het altijd goed op een mok. Vooral hun inzichten die je kunnen inspireren om te werken aan een betere versie van jezelf, kunnen je op het juiste moment helpen om je mindset te veranderen. Mocht je nog geen persoonlijke quote hebben, dan vind je die door te googlen beslist wel.

Wat denk je van een grappige ochtend tekst op je mokken?

Met de waarschuwing “eerst m’n koffie dan je nieuwtjes” weet een ieder dat ze je met rust moeten laten wanneer je mok nog vol is. Ook woordspelingen zijn leuk om deze en andere boodschappen aan je collega’s of huisgenoten over te brengen. Espresso yourself, toch?

Een tekst uit je favoriete roman

Maak van je mokken met tekst een in elkaar lopend verhaal. Laat bijvoorbeeld een bladzijde uit je favoriete roman er op drukken en geef zowel de mok als het boek als een geschenk aan iemand. Ook teksten uit de verschillende heilige boeken kun je op die manier delen met de dierbare personen in je leven. Ze zullen het beslist appreciëren.

Een eigen gedicht

Kun je goed dichten? Dan valt je talent extra op door je werkjes op een mok te laten afdrukken. Omdat mokken in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn, hoef je vaak niet te letten op de lengte van de tekst die je erop wenst te plaatsen. Daarnaast zal het lettertype en de lettergrootte vaak ook aangepast worden voor dit doel.

Een krantenbericht of aankondiging

Sommige krantenberichten trekken onze aandacht. Dit hoeft niet altijd te zijn omdat het over iemand gaat die we kennen. Dat een krantenbericht je opvalt kan gewoon komen vanwege het feit dat het een bepaalde emotie bij je losmaakt. Je kunt dit bericht vereeuwigen door je mok ermee te laten bedrukken. Daarmee heb je een tastbaar bewijs van een voor jou onvergetelijk moment in het nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *