Superfoodshuis lanceert de gratis 30 dagen groene smoothie challenge 

 

OPGLABBEEK, 20160826 — Wist je dat slechts 5-10% van de mensen in Nederland voldoende fruit en groente eet volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad? Jongvolwassenen eten sinds 1987 steeds minder groente en fruit. Gelukkig lijkt deze trend zich te keren en eten vooral vrouwen de laatste jaren weer wat gezonder. Met een gratis challenge wil Superfoodshuis deze stijgende lijn op een leuke en vooral eenvoudige manier stimuleren. Dus wil je gezond eten en lekker in je vel zitten? Je lichaam een energieboost geven en zelfs zonder moeite kilo’s afvallen? Doe dan mee aan de 30 dagen groene smoothie challenge van superfoodshuis.nl.

Wat zijn groene smoothies?

De meeste mensen kennen smoothies vooral als smakelijke drankjes van fruit met melk of yoghurt. Groene smoothies bestaan naast fruit en water uit groene groenten. Denk bijvoorbeeld aan spinazie, sla, boerenkool of selderij. Maar ook groene kruiden als munt en basilicum maken je smoothie groen, superlekker en ontzettend gezond. Je maakt ze eenvoudig en snel door alle ingrediënten in de blender fijn te malen.

Het drinken van groene smoothies heeft verschillende voordelen:

  • Je krijgt makkelijk je dagelijkse portie fruit en groente binnen.
  • Groene smoothies zitten bomvol vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten: allemaal stoffen die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.
  • Je krijgt meer energie.
  • Groene smoothies kunnen helpen om op een verantwoorde manier af te vallen, omdat je minder trek krijgt in (ongezonde) zoetigheid.
  • Je krijgt een stralende huid.

Hoe werkt de 30 dagen groene smoothie challenge?

Wanneer je meedoet aan de groene smoothie challenge, word je uitgedaagd om gedurende iedere dag een groene smoothie te drinken. Meedoen aan de challenge is gratis en makkelijk. Het maken van groene smoothies kost maximaal 10 minuten van je kostbare tijd. Je ontvangt iedere week per e-mail lekkere groene smoothie recepten, inclusief boodschappenlijst, en krijg je tips om je te motiveren om de challenge een maand lang vol te houden. Daarnaast geven we je allerlei ideeën om deze gezondere leefstijl tot een vaste gewoonte te maken!

Meedoen aan de Gratis 30 dagen smoothie challenge?

De eerstvolgende challenge begint op 1 september. Alle informatie over het programma en lekkere groene smoothie recepten vind je op superfoodshuis.nl/smoothie-challenge.

Wil je meedoen aan de smoothie challenge? Schrijf je dan gauw in.

Bron: Nieuwsbank.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *