high tea

Redenen om een high tea te reserveren

Heb je echt redenen nodig om een high tea te reserveren? Dan geven we je die redenen graag! Een high tea is een heerlijke mogelijkheid om bij te kletsen met dierbaren onder het genot van zoete en hartige hapjes. Hieronder meer redenen om een high tea te reserveren.

High tea babyshower

Wil jij voor een vriendin graag een leuke babyshower organiseren? Trommel haar vriendinnen dan gauw op en regel een high tea. Je kunt een high tea reserveren op een leuke locatie, maar ook zelf een high tea samenstellen en ervoor zorgen dat iedereen enkele hapjes meeneemt en jij ervoor zorgt dat er diverse verse theesoorten aanwezig zijn. Wedden dat je vriendin dit een enorm leuke babyshower gaat vinden!

High tea familiebijeenkomst

Heb jij bepaalde familieleden al langere tijd niet gezien? Dan wordt het hoog tijd om bij te kletsen. Reserveer op een leuke locatie in het bos, aan het water of in een stad een lekkere high tea en nodig al je familieleden uit om weer eens bij elkaar te komen om van elkaar en van de lekkere thee en hapjes te genieten. 

Met je zus(sen) en/of moeder

Extra tijd doorbrengen met je zus(sen) en/of moeder is altijd een goed idee. En wat is er nou leuker dan bijkletsen met een etagère vol met zoete en hartige hapjes voor je neus. Als je vervolgens ook nog eens kunt kiezen uit diverse verse theesoorten is de dag helemaal geslaagd. 

Verjaardagsviering

Wil jij je verjaardag vieren, maar heb je geen zin om dit thuis te doen? Nodig je familie en vrienden dan uit voor een high tea op een leuke locatie. Zo zorg je er direct voor dat je na afloop ook de rommel niet op hoeft te ruimen. Zo sla je twee vliegen in één klap. 

Met je vriendinnen 

Wil je met je vriendinnen genieten van bijvoorbeeld een high tea in Ede? Ook hier zijn genoeg leuke lunchcafe’s of andere locaties te vinden die ook high tea’s aanbieden. Online kun je direct kijken welke locaties in deze regio een heerlijke high tea aanbieden, waar je lekker met je vriendinnen bij kunt kletsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *