Nieuwe Chocoladewijn de nieuwste wintertrend

vrijdag 2 december 2016

ELST – Afgelopen week stormden social media vol met berichten over een nieuwe chocolade-wijn wat rondciculeerde. Al gauw viel het oog op een stijlvolle mat-zwarte fles met daarin op sierlijke wijze de tekst ChocoRosso. Wat is het? Een rode wijn met chocoladesmaak en een bubbeltje.

Na de “blauwe wijn”hype van afgelopen zomer is Nederland hard op weg naar een nieuwe beleving op wijngebied. ChocoRosso is hét nieuwe drankje wat mening harten in Nederland nu al aan het veroveren is. In een week tijd heeft het via social media al een miljoenen publiek bereikt en gaven honderduizenden mensen al een reactie zoals ” Ook al hou je niet van rode wijn, dit is een ultiem genot.” en “Mijn twee guilty pleasure in 1 fles”. Afgelopen twee weken zijn er meer dan 15.000 flessen verkocht tijdens introductie en staan er ruim 30.000 in behandeling.

choco_rosso_3

Het product, afkomstig uit Duitsland zorgt voor een nieuwe bevestiging van de opkomende Duitsewijnen markt in Nederland. Het is geen tradionele rode wijn die je drinkt zoals de bekende Merlot of Pinot noir, maar één van de weinig die juist koud gedronken kan worden. Tevens is ChocoRosso ook een Glutenvrij product volgens de EC-41/2009 . De afwisseling van rode wijn met een heerlijke chocoladesmaak en een lichte bubbel zorgt voor een nieuwe beleving. Zeker met oog op de feestdagen lijkt dit een ideaal drankje voor bij het dessert of onder de kerstboom.

Het bedrijf achter dit drankje (Mangone) is een jonge wijnimporteur die ook verantwoordigelijk was afgelopen zomer voor de “blauwe wijn” hype in Nederland. Het is zeker geen traditionele speler in de markt maar een jong innovatief bedrijf die zich wilt presenteren om in elk seizoen van het jaar met een vernieuwd product te komen. Drankjes die nog niet bestaan of vernieuwend zijn voor het Nederlandse publiek. “In alle branches spreekt men over innovatie, waarom niet in de wijnwereld? Wij proberen hierbij zeker ook de nieuwe generatie aan te spreken” aldus Mangone, het bedrijf achter de ChocoRosso.

ChocoRosso is vanaf komende week te koop bij verschillende supermarkten, slijteren en winkels in heel Nederland. Meer informatie over het product is te vinden op ChocoRosso.nl.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *