Met deze tips richt je een horeca bar in

Sinds een aantal jaar is het steeds populairder om een eigen horeca zaak te hebben. Dit komt doordat de laatste tijd steeds meer mensen uit eten gaan. Van de mensen die uit eten gaan, gaat een groot gedeelte meerdere keren per maand. Het zijn vooral jongeren die steeds meer geld en tijd uitgeven in de horeca. De kans is groot dat sociale media hier een oorzaak van is. Bijna alle jongeren posten hun foodpics dan ook op sociale media. Ga je een eigen horeca bar beginnen? Houdt er dan rekening mee dat al jouw gerechten social media proof zijn. Ieder gerecht moet er dus netjes en verzorgd uit zien. Doe je dit goed, dan krijg je gratis reclame. Om goede en verzorgde gerechten bij je gasten op tafel te krijgen, heb je goede horeca apparatuur nodig. Het is verstandig om je horeca apparatuur aan te schaffen bij leverancier waar je terecht kunt als je problemen hebt met je apparatuur. 

Hoe richt ik mijn keuken in?

Wanneer je een eigen horeca bar hebt, is de inrichting van de keuken een van de belangrijkste dingen om goed over na te denken. Het komt geregeld voor dat horecaondernemers hun keuken binnen een aantal jaar al moeten verbouwen, dit is zonde. Wil jij dit voorkomen? Zorg ervoor dat je de keuken ruim opzet, zo ruim mogelijk. Daarnaast is het aan te raden om de keuken op te delen in sectoren. Een gedeelte voor het voorgerecht, een voor het hoofdgerecht, een voor de lunch en een voor het dessert. 

Hoe richt ik mijn zaak in?

Het inrichten van een mooie zaak is voor iedereen anders. Het is namelijk erg smaakgebonden. Houd je van hip en modern, van oud en klassiek of juist een combinatie van deze 4? Zorg er in ieder geval voor dat je je zaak ruim opstelt. Een ruim opgesteld restaurant scoort altijd punten bij alle gasten. 

1 reactie

  1. Een keuken opgedeeld in sectoren is zeker een aanrader! Zo loop je elkaar niet in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *