Het gemak van online drinken bestellen

Ok. Misschien is het niet helemaal waar, maar de supermarkt is doorgaans best frustrerend. Lange rijen, producten die zijn uitverkocht, volle parkeerplaatsen. Weggegooide tijd? Voor sommigen niet, die vinden het sociale aspect belangrijk. Echter, er bestaat nu een methode waardoor jij veel tijd en ergernissen kunt besparen. Binnen een paar minuten hebben wij – boodschappenonline.org– je bijgepraat en weet je alles over de mogelijkheden voor online boodschappen doen.

Ontwikkelingen

Jaren geleden, toen bestellen op het internet echt groot werd, gingen ook supermarkten bestellingen bezorgen. Helaas werd dit niet enthousiast ontvangen. De versheid van producten was onder de maat en de kosten voor de bezorging waren te hoog. Tegenwoordig is dit wel anders. De prijzen zijn online hetzelfde als in de fysieke winkels. Ook kun je gebruik maken van de folder-aanbiedingen. Maar voor wie is dit nou echt handig?

… Stel je voor:
Jij bent Martijn van 28, net vader geworden en hebt een drukke baan in Rotterdam. Koken is überhaupt al lastig, laat staan de juiste boodschappen vinden in de supermarkt (binnen een paar minuten). Nee, hoe lekker is het dan dat je via een app direct toegang hebt tot het gehele assortiment, inclusief recepten. Boodschappen doen is voor jou een eitje geworden!

… Of nee, dit dan:

Leonie is een drukke single uit Amsterdam. Elke week wel een feestje, en dagelijks aan het shoppen. Shit.. vergeten inkopen te doen voor morgen. Gelukkig kan de supermarkt vaak binnen 24 uur al leveren. Dan toch vanavond maar lekker even netflixen met vriendinnen!

Online dranken assortiment

Bovenstaande voorbeelden zijn zomaar twee situaties waarin ook jij misschien wel verzeild bent geraakt. Het mag duidelijk zijn, online boodschappen doen heeft voor iedereen eigenlijk wel voordelen. Lekker vanuit je bed, stoel of loungeset wat kratjes bier of wijn in de winkelwagen leggen en natuurlijk groente / fruit bestellen voor de vitamientjes. Maar welke supermarkten bieden dit aan? Wat zijn de kosten? Kan ik misschien ook zelf een bestelling afhalen bij een pick-up-point?

De opties zijn vooral afhankelijk van jouw woonplaats. Via verschillende vergelijkers kun je op basis van je woonplaats/postcode zelf uitzoeken welke lokale supermarkt er bij jou in de regio bezorgd. De online super biedt tegenwoordig een prima assortiment met zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. Op termijn vind je daar ook online slagerijen (lekker voor een BBQ) of bakkerijen (voor een goed ontbijtje). Om je een beeld te geven van de kosten vergelijken we hieronder even de grootste 3 supers van Nederland. Wil je een compleet overzicht van alle supermarkten?

Bestellen op Jumbo.com

Minimum bestelbedrag: €25

Bezorgkosten:€6,00
Pick-up point: €2,99

Bestellen op Coop.nl
Minimum bestelbedrag: €40
Bezorgkosten: €4,99
Pick-up point: €2,99

Bestellen op AH.nl

Minimum bestelbedrag: €70

Bezorgkosten: vanaf €3,95

Pick-up point: vanaf €1,50 

Geef je mening!

We zijn natuurlijk vooral benieuwd wat jij van boodschappen bestellen vind. Heb je het zelf al eens gedaan? Vind je de kosten hoog? Wat zijn volgens jou de voordelen of nadelen van online boodschappen doen? Heb je misschien zelf nog tips om het boodschappen doen gemakkelijker of leuker te maken? Leave a comment! Ow… en voor we het vergeten: BONUS. Bekijk de actuele kortingscodes eens. Zo kun je het goedkoop uitproberen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *