Grote vraag naar bedrukte koffiemokken na verbod op bekertjes

Het is je vast niet ontgaan dat we anno 2022 kampen met redelijke problemen op onze planeet. Zo spelen er tegenwoordig zaken als een stijgende temperatuur op aarde, een toename van de hoeveelheid plastic in oceanen en het smelten van essentieel landijs. Grote gevolgen als hogere kosten op losse producten, maar ook kleinere gevolgen als een verminderde mogelijkheid om mokken te bedrukken zijn ineens dichterbij dan ooit. Kunnen we hier iets tegen doen? En zo ja, wat dan?

Onze uitgeputte planeet

Als je het nieuws een beetje volgt, is het je vast niet ontgaan dat het met name de mensheid is die ervoor zorgt dat onze planeet de laatste decennia nogal uitgeput raakt. Doordat de demografische druk met de dag verhoogt, krijgt onze planeet te kampen met allerlei natuurlijke- en demografische problemen.

Zo is de gemiddelde temperatuur op aarde ineens een stuk hoger, herkennen we overal ter wereld een relatief grote stijging van de zeespiegel en is de staat van onze atmosfeer ook niet bepaald hoe we hem zouden willen. Een toename van de hoeveelheid mensen die op deze planeet rondloopt is dus niet bepaald gunstig, maar hoe moeten we hier dan mee omgaan?

Samen aan de slag

Eén individu kan niet zo heel veel veranderen aan de huidige staat van de aarde. Als we iets willen doen tegen negatieve zaken is het goed om samen aan de slag te gaan. Dit gebeurt natuurlijk overal ter wereld al door bijvoorbeeld plastic rietjes te verbieden. Het verminderde gebruik van plastic rietjes zorgt ineens voor minder plastic in de oceanen en dus al een betere leefomgeving voor de lokale dieren.

Ook dragen zaken als het verbieden van wegwerpbekertjes enorm bij aan het streven om deze planeet vanaf nu alleen maar leefbaarder te maken. Echter heeft deze maatregel een aantal onvoorziene gevolgen…

Een run op bedrukte mokken

Doordat er in Nederland en in veel andere landen dus sprake is van een boycot op wegwerpbekertjes, moeten mensen in kantoren ineens overgaan tot andere manieren om koffie en thee te drinken. Eén van die manieren is het gebruik van bedrukte mokken van Promofit.

Als jij in een kantoor werkt is het natuurlijk erg prettig om je eigen mok te hebben, maar hoe weet je nou precies welke mok van wie is? Door een bedrukte mok te gebruiken weet je zeker dat niemand anders aan jouw mok zit, aangezien je deze bijvoorbeeld kunt voorzien van je naam. Op deze manier komen hygiëne en gemak samen en ga je samen met je collega’s op een eenvoudige manier de bekertjesboycot tegen. Wanneer bestel jij je bedrukte mokken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *