De nieuwe cocktail Port Passion, de zomerhit van het jaar

Nu we nog lekker van de zomer kunnen genieten, is er niets heerlijker dan buiten genieten met een koele cocktail. Gezellig in de tuin of op het terras relaxen met familie en vrienden. Wil je daarbij een keer iets origineels serveren, dat bij iedereen in de smaak valt? Dan moet je deze fruitige cocktail zeker eens proberen. In een handomdraai tover je deze Port Passion op tafel en succes is verzekerd!

 

image001Ingrediënten en bereiding voor 4 glazen

  • 12 cl cranberry sap
  • 12 cl sparkling wijn (bijvoorbeeld Prosecco) of bruisend mineraalwater
  • 36 cl Quevedo rosé port
  • 12 frambozen
  • 12 takje munt

 

Bereiding:

Zorg dat alle ingrediënten koud zijn en leg 3 frambozen onder in de glazen. Schenk de Quevedo rosé port samen met het cranberry sap in het glas. Schenk de sparkling wijn of het bruisend mineraalwater erop en garneer met een takje munt. Serveer in mooie cocktail glazen met 2 frambozen op een cocktailprikker als finishing touch!

Rosé cocktails

De nieuwste trend in cocktailland is het mixen met rosé port. Deze Quevedo rosé port (te koop bij Jumbo) is een jonge wereldse port met een soepele en verfrissende smaak. Anders dan traditionele port, kan deze zomers koel gedronken worden, gemixt in een cocktail of puur met een ijsklontje.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.