gembershot

Goede start met gembershot!

Jij hebt het vast wel eens een keer in de winkel zien liggen tussen de sappen. Het gaat dan om een gembershot. Veel mensen durven het niet aan om te nemen en dat is dan ook niet erg, maar het kan wel handig zijn om een keer te nemen. Hoewel veel van deze shotjes onnodig zijn is het zo dat gember juist goed voor je kan zijn. Je merkt dan ook wel als je dit gaat nemen dat het best wel even gaat branden, maar mocht jij verkouden zijn dan kan het goed om zijn om je verstopte neus te openen. Het is er dus zeker wel met een reden en het is dan ook zeker een keer leuk om zo´n shotje te proberen.

gembershot

Smaak

De smaak van gember is een smaak die iedereen wel kent en je moet er dan ook wel van houden. gember is namelijk best wel pittig van smaak en dat merk je dan ook wel als jij een gembershot  gaat nemen. Nu kan dat juist een prettig gevoel geven, maar het kan ook vervelend zijn. Je moet er dan ook wel tegen kunnen en van houden natuurlijk. Mocht jij dit dan ook een keer willen proberen dan is het misschien handig om eerst een klein beetje te doen. Hierdoor kom jij er namelijk achter of je het wel lekker vind,

Zelfmaken

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een gembershot te maken en dat is dan ook erg leuk om te doen. Het heeft dan ook een aantal voordelen als jij zelf een shot van gember gaat maken. Zo kun jij zelf een beetje de smaak maken. Als je niet van pittig houd dan doe je het lekker mild en anders maak jij het juist pittig. Je moet het maken zoals jij het lekker vind. Het is dan ook niet zo lastig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *