Trendy en fucntionele dubbelwandige glazen

Dubbelwandige glazen: trendy en functioneel

De smaak van wat je drinkt wordt deel bepaald door het glas waaruit je drinkt! Wist je dat? Zo smaakt rode wijn uit een mooi groot wijnglas beter dan wanneer je dit drinkt uit een plastic beker. En geniet je meer van je koffie uit een mooie mok dan uit een kartonnen bekertje.

Beleving en sfeer zijn dus heel bepalend voor smaak. Dat geldt dus niet alleen voor wijn maar zeker ook voor koffie en thee. Daarom zien we steeds meer dubbelwandige koffie glazen voorbij komen. Dit type glazen zijn een absolute trend voor 2021 als het om koffie- en theeglazen gaat.

De naam zegt het al, dubbelwandige glazen zijn zo gemaakt dat er een dubbele glazen wand in de glazen zit. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar heeft ook een belangrijke functie. De dubbele glaswand zorgt namelijk ook voor isolatie. Zo blijft je koffie of thee veel langer warm. Nog een ander belangrijk voordeel van dubbelwandige koffie – en theeglazen is dat de buitenkant van het glas gewoon koel blijft. Daarom hebben veel dubbelwandige glazen geen oor.

Verschillende soorten dubbelwandige glazen

Dubbelwandige glazen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Als we kijken aar de verschillende soorten koffie zoals espresso, cappuccino of latte is er voor iedere soort koffie ook een mooi bijpassend glas beschikbaar.

De dubbelwandige glazen voor een heerlijke latte macchiato zijn hoog en smal. En glazen voor een sterke espresso zijn klein en laag. Zo kies je dus voor je favoriete kop koffie ook je favoriete glas. Omdat het glas nou eenmaal ook bijdraagt aan een optimale smaakbeleving.

Een uitgebreide keuze dubbelwandige koffie glazen shop je online bij glazenstore.nl. Daar kun je kiezen uit mooie merken als Maxxo, Zak!design en Leopold Vienna. Daarnaast kun je bij glazenstore.nl ook terecht voor wijnglazen, kannen & karaffen en een uitgebreid assortiment frisdrankglazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *