Boompjes Old Dutch Genever

De geschiedenis van distilleerderij “onder de boompjes” gaat terug tot in het jaar 1658 waar de familie steffelaar in Leiden begon met de vervaardiging van jenever en korenwijn.
Met respect naar het verleden en een frisse kijk op de toekomst worden er door onze distilleerderij enkel kwaliteitsproducten op de markt gebracht waar voor de vervaardiging van onze likeuren, vodka en jenevers enkel natuurlijke producten gebruikt worden. Onze oude jenever heeft een rijke hoeveelheid aan zelf gestookte moutwijn van wel 20% in de fles. Deze moutwijn wordt 3 maal gestookt en 3 jaar gelagerd op gebruikt Amerikaans eikenhout waardoor hij een lichte bourbon toets krijgt, samen met houttonen en vanille. De moutwijn wordt aangevuld met een esprit van jeneverbessen en zoete schillen van de Sevilla sinaasappel.
Deze oude jenever is hierdoor zacht met een herkenbaar citrus accent, en door de houtrijping een wat zoete ondertoon wat de jenever zeer zacht maakt. Deze jenever drink je met een blokje ijs aan het haardvuur.

€ 24.99

Naar de website

Post Author: ifonhof