Boompjes Genever

De geschiedenis van distilleerderij “onder de boompjes” gaat terug tot in het jaar 1658 waar de familie steffelaar in Leiden begon met de vervaardiging van jenever en korenwijn.
Met respect naar het verleden en een frisse kijk op de toekomst worden er door onze distilleerderij enkel kwaliteitsproducten op de markt gebracht waar voor de vervaardiging van onze likeuren, vodka en jenevers enkel natuurlijke producten gebruikt worden.
Onze jonge jenever wordt nog op ambachtelijke wijze vervaardigd doordat wij nog altijd de moutwijn zelf maken. Dit beslag van 1/3 rogge en 2/3 mout wordt 4 maal gestookt en verrijkt met een esprit van jeneverbessen, zoethout, vanille en lavendel naast korianderzaad en angelica. We gebruiken maar liefst 10% moutwijn in de jenever wat significant meer is dan andere jonge borrels. En dat maakt onze jenever zo rijk van karakter en prachtig in balans.
Gemaakt in batches van slechts 900 liter.

€ 18.99

Naar de website

Post Author: ifonhof